Έβαλαν διαιτητή τον Τσακαλίδη και τον Ζαμπάλα VARίστα στην Τρίπολη (vids)

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική ορίστηκε για να διευθύνει τον αγώνα του ΑΡΗ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 32χρονος ρέφερι, έχει σφυρίξει φέτος δύο ακόμη φορές τους Κιτρινόμαυρους. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη νίκη με 2-0 επί του Βόλου και στην ισοπαλία με 1-1 στη Λιβαδειά, όπου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μία κακή διαιτησία, με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο ήρθε η ισοφάριση των γηπεδούχων.

Βοηθοί του θα είναι ο Σπήλιος Οικονόμου από την Αχαΐα και ο Χρήστος Ψύλλος από τη Λέσβο. Τέταρτη διαιτητής θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την Ήπειρο και ο Δημήτρης Μόσχου από το Λασίθι.

Όσο για τον Ζαμπαλά, ως διαιτητής είχε σφυρίξει στο 0-0 του πρώτου γύρου, στο Κλεάνθης Βικελίδης (είχε αποβάλλει τον Γαλανόπουλο), ενώ ως VARιστας ήταν εκ των πρωταγωνιστών του… χειρουργείου του ΑΡΗ στο Αγρίνιο πέρσι, στην ήττα με 2-1, στέλνοντας στην… οθόνη τον τότε διαιτητή Τσιμεντερίδη, ώστε να ακυρώσει την γκολάρα του Μάνου Γκαρθία.

Για να δείτε όλα τα βίντεο απενεργοποιήστε το adblock

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (vid)
Προηγούμενο άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (vid)
Επόμενο άρθρο Προπονητής Αμβούργου: «Το πρώτο παιχνίδι και οι οπαδοί»
Προπονητής Αμβούργου: «Το πρώτο παιχνίδι και οι οπαδοί»