FA: Αυτές είναι οι αποφάσεις της για το επεισόδιο Τούχελ-Κόντε

Τις αποφάσεις της για το επεισόδιο Τούχελ-Κόντε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του ματς της Τσέλσι με την Τότεναμ γνωστοποίησε η FA. Η FA έκρινε ότι ο Τόμας Τούχελ ήταν εκείνος που υποκίνησε το επεισόδιο με τον Αντόνιο Κόντε στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ.

Μάλιστα η αρμόδια επιτροπή Tιμώρησε τον Τόμας Τούχελ και τον Αντόνιο Κόντε για το περιστατικό με την χειραψία τους, εξέδωσε το σκεπτικό των αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική μακριά από τον πάγκο της Τσέλσι, ενώ από την άλλη ο Ιταλός προπονητής τιμωρήθηκε μονάχα με πρόστιμο. Επίσης η FA μελέτησε τις επιστολές των δύο κορυφαίων προπονητών, προκειμένου να πάρει την τελική της απόφαση. Το αρμόδιο όργανο της αγγλικής ομοσπονδίας θεώρησε πως ο Τούχελ είχε την ευθύνη και γι’ αυτόν τον λόγο τον τιμώρησε πιο βαριά: “Είναι ξεκάθαρο πως ο Τούχελ ξεκίνησε την σύγκρουση, κρατώντας παρατεταμένα το χέρι του Κόντε και τραβώντας τον. Εάν δεν είχε κρατήσει το χέρι του Κάντε, η σύγκρουση δεν θα είχε προκύψει.

Ενώ κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς του Κόντε δεν ήταν τα κατάλληλα, όπως παραδέχθηκε, η επιτροπή θεωρεί πως ο Τούχελ ήταν ο κύριος υπεύθυνος για το περιστατικό και αποφασίστηκε αυτό να φανεί ξεκάθαρα στην ποινή”.

Φιάσκο στην Άρσεναλ, επιστρέφει στην Γαλλία!
Προηγούμενο άρθρο Φιάσκο στην Άρσεναλ, επιστρέφει στην Γαλλία!
Επόμενο άρθρο «Τελειώνει» τον Μάρκο Ασένσιο η Ρεάλ!
«Τελειώνει» τον Μάρκο Ασένσιο η Ρεάλ!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News