Ο Φαντιγκά έρχεται στον ΑΡΗ για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά τα νούμερά του δείχνουν πως… το έχει μπροστά. Την περασμένη σεζόν (2024/25) πέτυχε έξι γκολ, “βγάζοντας” έτσι τις αρετές του μεσοεπιθετικά.
Μάλιστα, στον επιθετικό τομέα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη Γάνδη. Παρά το ότι είναι δεξιός οπισθοφύλακας (μπορεί να παίξει και ως φουλ-μπακ), ο Φαντιγκά ήταν στην δεύτερη θέση μεταξύ των σκόρερ του συγκεκριμένου συλλόγου, όσον αφορά τα ματς πρωταθλήματος.
Ο Μαξ Ντιν μέτρησε έξι γκολ με την Γάνδη και είχε τον υψηλότερο αριθμό τερμάτων ενώ μετά ακολούθησε ο Φαντιγκά και άλλοι τρεις παίκτες, που είχαν από πέντε τέρματα στα παιχνίδια πρωταθλήματος στο Βέλγιο. Τα τέσσερα εξ αυτών ήταν στην κανονική διάρκεια, ένα τέρμα πέτυχε στα πλέι οφ ενώ ο συνολικός αριθμός των έξι γκολ (2024/25) συμπληρώνεται με ένα τέρμα που πέτυχε στο Conference League.