Οι ορισμοί για την 13η αγωνιστική της Super League έγιναν γνωστοί και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη θα έχει στο τιμόνι τον Σρντζαν Γιοβάνοβιτς από τη Σερβία, διευθύνοντας την αναμέτρηση ως πρώτος διαιτητής.
Μια ιδιαίτερη… νότα προκαλώντας προφανώς πάρα πολλά ερωτηματικά, δίνει η επιλογή του διαιτητή VAR, που προέρχεται από το εξωτερικό. Ο Αλεάντρο Ντι Πάολο από την Ιταλία θα έχει την ευθύνη της τεχνολογικής υποστήριξης, με την εμπειρία του σε αυτή τη θέση να περιορίζεται τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα του.
Ο 48χρονος Ιταλός ρέφερι ήταν διαθέσιμος καθώς εκτίει τιμωρία μιας εβδομάδας στη Serie A (!). Ναι καλά διαβάσατε! Είναι τιμωρημένος μετά από σοβαρό λάθος στο φινάλε του αγώνα Μίλαν–Λάτσιο. Ο επικεφαλής της διαιτησίας της Ιταλίας, θεώρησε την εν λόγω απόφαση του Ντι Πάολο λανθασμένη, διευκρινίζοντας πως το πρωτόκολλο του VAR αναφέρει πως ο πρώτος διαιτητής θα πρέπει να καλείται για on field review σε περίπτωση που υπάρχει ξεκάθαρο λάθος. Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε. Η αρχική υπόδειξη του Τζουζέπε Κόλου ήταν κόρνερ, η οποία μετά τη φάση που είδε στο μόνιτορ άλλαξε αφού έδωσε επιθετικό φάουλ του Μάρουσιτς στον Πάβλοβιτς για τράβηγμα, πριν η μπάλα βρει στο χέρι του τελευταίου.
Αντί να φέρουν τους καλύτερους, φέρνουν τους τιμωρημένους για λάθη!!!!
Δείτε τη φάση στο 15:00 του βίντεο: