FIFA: Άρχισε έρευνα για τη… μπανάνα στον Ριτσάρλισον

Η FIFA άρχισε έρευνα για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Τυνησία-Βραζιλία (1-5) στο Παρίσι, όταν οπαδός πέταξε μπανάνα στον Βραζιλιάνο επιθετικό της Τότεναμ, Ριτσάρλισον.

Ήταν το 19΄, όταν έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην «σελεσάο» κι έσπευσε να πανηγυρίσει στη γωνία του κόρνερ με τους συμπαίκτες του. Τότε κάποιος από την εξέδρα πέταξε την μπανάνα στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί στο στάδιο «Παρκ ντε Πρενς».

Η FIFA, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης “Mundo Deportivo”, συλλέγει όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό και η Τυνησία κινδυνεύει, εκτός από πρόστιμο, και με μερικό κλείσιμο του γηπέδου της στο επόμενο ματς, άσχετα εάν το φιλικό διεξήχθη σε ουδέτερη έδρα.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ποια θα είναι τα μέτρα για COVID
Προηγούμενο άρθρο Παγκόσμιο Κύπελλο: Ποια θα είναι τα μέτρα για COVID
Επόμενο άρθρο Προφυλακιστέοι οι Βούλγαροι που κατηγορούνται ότι υπέκλεψαν στοιχεία από 665 κάρτες
Προφυλακιστέοι οι Βούλγαροι που κατηγορούνται ότι υπέκλεψαν στοιχεία από 665 κάρτες

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News