Φούλαμ – Άρσεναλ 0-1: Οι κανονιέρηδες απέδρασαν από το Κρέιβεν Κότατζ

Δεν διατίθεται να κάνει δώρα η Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες πέρασαν με 1-0 από το Κρέιβεν Κότατζ απέναντι στην Φούλαμ για την 8η αγωνιστική της Premier League και πανηγύρισαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα σημείωσε στο 58ο λεπτό ο Λεάντρο Τροσάρ έπειτα από ασίστ του Γκάμπριελ.

Έτσι η Άρσεναλ συνεχίζει στην πρώτη θέση της Premier League, στο +3 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο +4 από τη Λίβερπουλ που παίζει την Κυριακή (19/10, 18:30) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Άντερσεν (42′ Ντιόπ), Κουένκα (82′ Μπάσεϊ), Σεσενιόν, Καστάνιε, Μπέργκε, Κέρνι (64′ Σμιθ Ρόου), Κινγκ (63′ Κέβιν), Γουίλσον (82′ Τραορέ), Ιβόμπι, Χιμένεθ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Καλαφιόρι, Τίμπερ, Θουμπιμέντι, Ράις, Έζε (62′ Μερίνο), Τροσάρ (81′ Μαρτινέλι), Σάκα, Γιόκερες (90’+6′ Νόργκαρντ).

Πυροσβεστική: Ενισχύεται με περισσότερα από 4.500 στελέχη έως το 2026 (vid)
Προηγούμενο άρθρο Πυροσβεστική: Ενισχύεται με περισσότερα από 4.500 στελέχη έως το 2026 (vid)
Επόμενο άρθρο Αντίπαλοι ΑΡΗ Betsson – EuroCup: Η Μανρέσα ηττήθηκε στην έδρα της από την Γκραν Κανάρια
Αντίπαλοι ΑΡΗ Betsson – EuroCup: Η Μανρέσα ηττήθηκε στην έδρα της από την Γκραν Κανάρια