Γουίλσον: Aποχαιρέτησε την Νιούκαστλ μετά από μια πενταετία

Παρελθόν από τη Νιούκαστλ αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας ο Κάλουμ Γουίλσον. Ο 33χρονος Άγγλος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από τους κατόχους του Λιγκ Καπ μετά από πέντε χρόνια. Ήδη, για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον από τις νεοφώτιστες στην Premier League και Μπέρνλι.

Στο διάστημα της παρουσίας του στο «Σεν Τζέιμς» Παρκ», ο Γουίλσον είχε 388 ματς με 141 γκολ και 48 ασίστ. Η ανακοίνωση της Νιούκαστλ: «Ο Κάλουμ Γουίλσον επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ μετά από πέντε σεζόν στο κλαμπ.

Από το ντεμπούτο του με γκολ απέναντι στη Γουέστ Χαμ το 2020, έως όταν έφτασε να φορέσει θρυλική φανέλα με το νούμερο 9, ο Κάλουμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα επιτεύγματά μας τα τελευταία χρόνια και τον ευχαριστούμε για όλες του τις συνεισφορές. Καλή τύχη στο μέλλον, CW9!».

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα στo Σουδάν εν μέσω εμφυλίου πολέμου
Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε το πρωτάθλημα στo Σουδάν εν μέσω εμφυλίου πολέμου
Επόμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV: ALLABOUTDROOLING – Nothing yet (vid)
NOVIBET ALLABOUTARIS TV: ALLABOUTDROOLING – Nothing yet (vid)