H πρώτη εικόνα των τραυματιών και οι θέσεις που “πονάει”

Η ήττα ήταν η μία άσχημη πλευρά της παρουσίας του ΑΡΗ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το βράδυ του Σαββάτου. Η άλλη αφορά τα πολλά προβλήματα με τα οποία γυρίζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Πριν καλά-καλά τελειώσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ίσως ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μετρούσε ήδη τα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει για το μεγάλο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/01).

Με την τωρινή εικόνα -εκκρεμούν και οι εξετάσεις που θα γίνουν έως αύριο (13/01), ο 56χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάγιο (ράβηγμα), Σαβέριο (διάστρεμμα) και μάλλον στον Ντιαντί για τον οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ουζουνίδη είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς νοκ-άουτ τέθηκε και ο Μοντόγια μετά την κόκκινη που δέχθηκε. Έτσι ο ΑΡΗΣ μένει δίχως τις δύο βασικές του επιλογές στα δεξιά και με τους Ρόουζ-Φατόρε να είναι οι αμέσως επόμενες.

Σημαντικό είναι το πρόβλημα επίσης στα εξτρέμ. Η πρώτη εικόνα για Σαβέριο κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα ενώ εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για Ντιαντί τότε ο ΑΡΗΣ θα είναι μείον δύο επιλογές στα άκρα της επίθεσης. Μία άσχημη συνθήκη που μετριάζεται λίγο από την επιστροφή του Σίστο.

Παράλληλα επιστρέφουν οι Φαμπιάνο, Γκαρθία και Σαμόρα από τις τιμωρίες του και βοηθούν στον καταρτισμό μίας ανταγωνιστικής ενδεκάδας. Εκεί όμως που ο ΑΡΗΣ θα έχει δεδομένα πρόβλημα είναι στο βάθος του πάγκο του για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας.

«Ξέσπασε» στη Χάποελ Χάιφα η Μακάμπι Τελ Αβίβ – Στα “ρηχά” ο Ντε Τζούλιους
Προηγούμενο άρθρο «Ξέσπασε» στη Χάποελ Χάιφα η Μακάμπι Τελ Αβίβ – Στα “ρηχά” ο Ντε Τζούλιους
Επόμενο άρθρο Καλή η αντίδραση, αλλά όχι αρκετή…
Καλή η αντίδραση, αλλά όχι αρκετή…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News