H επιμονή στο προφανές

Το ματς κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνεται ακόμη μία διακοπή με αρκετή δουλειά για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Οι μέρες αυτές αποτέλεσαν την προτελευταία ευκαιρία του Μιχάλη Γρηγορίου για μία πιο γενική προσέγγιση της κατάστασης. Μία ευκαιρία να… χωρέσει στο πρόγραμμα της ομάδας περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορεί σε εβδομάδα αγώνα, όπως αυτή που διανύει.

Ο Έλληνας τεχνικός… μοίρασε τη δουλειά σε αυτό το δεκαήμερο που είχε διαθέσιμο, δίνοντας έμφαση την περασμένη εβδομάδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης ώστε τις τελευταίες μέρες το βάρος να πέσει περισσότερο στο τακτικό κομμάτι.

Ένα τακτικό κομμάτι, του οποίου ο σκοπός είναι και το προφανές πρόβλημα της σεζόν. Το γκολ… Ο Γρηγορίου «πατάει» πάνω στο σχήμα της Λιβαδειάς -κυρίως στην επίθεση- και δουλεύει αρκετά αυτές τις μέρες ώστε ο ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί όχι απλά πιο παραγωγικός από πλευράς ευκαιριών. Το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί και πιο αποτελεσματικός. Και ιδανικά να μην περιοριστεί στο «ένα γκολ», το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις φέτος αποδείχθηκε ανεπαρκές και κόστισε βαθμούς στην ομάδα.

 

Ο Γρηγοριου αποφασίζει στο «Βικελίδης»…
Προηγούμενο άρθρο Ο Γρηγοριου αποφασίζει στο «Βικελίδης»…