Ο ΑΡΗΣ πάει στις γιορτές με 20 βαθμούς στο… σακούλι του μετά τη νίκη στην Τρίπολη. Μία συγκομιδή η οποία δεν κρίνεται, φυσικά ικανοποιητική. Παρουσιάζει, όμως, κάτι ενδιαφέρον.
Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους δέκα βαθμούς εκτός έδρας με το “διπλό” στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, όσους έχουν δηλαδή και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”φέτος.
Μάλιστα ο ΑΡΗΣ είναι τρίτος σε εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα μαζί με τον Λεβαδειακό και πίσω από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει χειρότερη συγκομιδή μακριά από τη Λεωφόρο με οκτώ βαθμούς και μόλις δύο νίκες.
Μία επίδοση μακριά από το “Βικελίδης” που δεν είναι άσχημη και παράλληλα δείχνει στον ΑΡΗ ότι πρέπει να βελτιώσει τα νούμερα του εντός έδρας στον 2ο γύρο.