Η… χαζή κόκκινη που τον αποτελείωσε (vid)

Το αυτογκόλ του Κάργα ήταν η… χαραμάδα ελπίδας ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να φύγει με τη νίκη από ένα ματς στο οποίο ήταν κακός. Ακόμα και αυτή όμως… την έκλεισε μέσα σε πέντε λεπτά.

Δεν έφτανε το πέναλτι από το χέρι του Νόα Σούντμπεργκ που… προσέφερε στον ΝΠΣ Βόλο την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση… Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά ήρθε και η «χαζή» κόκκινη του Μάρτιν Χόνγκλα, με τον χαρακτηρισμό να αποδίδεται κυρίως στην δεύτερη κίτρινη την οποία δέχθηκε ο Καμερουνέζος. Μία εξέλιξη που ουσιαστικά… αποτελείωσε έναν ήδη κακό ΑΡΗ, ο οποίος δεν φάνηκε καθόλου μέχρι το φινάλε του αγώνα πλην της φάσης του Τάσου Δώνη.

*Για να δείτε το βίντεο, απενεργοποιήστε το adblock

Κοινή συνισταμένη των δύο φάσεων σε αυτό το πεντάλεπτο ότι ο ΑΡΗΣ εκτέθηκε στο ανοικτό γήπεδο. Μία συνθήκη την οποία θα έπρεπε να αποφύγει γνωρίζοντας ότι έχει θέματα στις αμυντικές του μεταβάσεις τα οποία εν τέλει πλήρωσε.

 

Σήμερα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Θεσσαλονίκης
Προηγούμενο άρθρο Σήμερα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθρο Το δωρεάν πάρκινγκ στα σούπερ μάρκετ… τελειώνει – Τι αλλάζει
Το δωρεάν πάρκινγκ στα σούπερ μάρκετ… τελειώνει – Τι αλλάζει