Η διαχείριση για τους 2+1 παίκτες

Ο ΑΡΗΣ αρχίζει σταδιακά να αποκτά περισσότερες επιλογές στην Ιταλία, καθώς τις τελευταίες ημέρες ενσωματώθηκαν στην αποστολή ποδοσφαιριστές που δεν ήταν παρόντες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Μετά την άφιξη του Τομ Ντέλε Μπασίρου, σειρά πήρε και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο επίπεδο ετοιμότητας των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Ο Αργεντινός πάτησε χθες για πρώτη φορά γήπεδο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας διάθεση να μπει άμεσα στον ρυθμό της ομάδας. Από την άλλη, ο Μπασίρου συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο ώστε να καλύψει το αγωνιστικό έλλειμμα που έχει δημιουργηθεί από την καθυστερημένη ενσωμάτωσή του.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Γρηγορίου αναμένεται να διαχειριστεί προσεκτικά τις συγκεκριμένες περιπτώσεις στο σημερινό φιλικό με την Αταλάντα. Ο Μπασίρου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά, έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό μέσα από παιχνίδια. Αντίθετα, ο Παλάσιος δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί, καθώς προτεραιότητα αποτελεί να ανεβάσει σταδιακά την επιβάρυνσή του και να αποφύγει οποιοδήποτε ρίσκο.

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο διεθνής μέσος είχε μείνει εκτός κανονικού προγράμματος για σχεδόν μία εβδομάδα και στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του στο σημερινό φιλικό θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με το τεχνικό επιτελείο να μην θέλει να επιβαρύνει την κατάστασή του, έχοντας ως βασική προτεραιότητα να τον έχει απόλυτα έτοιμο για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Σταύρος Γεωργίου: Πώς γνώρισε τον δολοφόνο του – Το χρονικό του εγκλήματος
Προηγούμενο άρθρο Σταύρος Γεωργίου: Πώς γνώρισε τον δολοφόνο του – Το χρονικό του εγκλήματος