Η μάχη που… φουντώνει στα δεξιά της άμυνας

Αυτό το μεγάλο κενό του ΑΡΗ μέσα στον Αύγουστο προήλθε μέσα από μία αποτυχία, αλλά μπορεί να αναδείξει και κάποιους κερδισμένους.

Αυτοί ενδεχσομένως να είναι οι παίκτες που ήρθαν τελευταίοι χρονικά και προσπαθούν να αξιοποιήσουν τη τρέχουσα χρονική περίοδο, ώστε να εμφανιστούν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μία κατάσταση που ίσως αλλάξει και τα δεδομένα στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το δεξί άκρο της άμυνας, για παράδειγμα. Ο Νοά Φαντιγκά ήταν βασικός στους δύο αγώνες με την Αράζ, εξαργυρώνοντας τον βαθμό ετοιμότητάς του σε σχέση με τον Άλβαρο Τεχέρο. Μία κατάσταση που ίσως αλλάξει, αφού ο Ισπανός αμυντικός έχει καλύψει σημαντικό χαμένο έδαφος το τελευταίο διάστημα και έτσι αναμένεται… μάχη των δύο για μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Δύο παίκτες με κοινά σημεία αλλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Τεχέρο βγάζει περισσότερη σιγουριά στην άμυνα και ίσως αυτό μετρήσει σταδιακά, από τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ έχει δεδομένα θέματα στα μετόπισθεν τα οποία προσπαθεί να διορθώσει.

Μπλεξίματα για την Κέιτι Πέρι στην Ισπανία (pics)
Προηγούμενο άρθρο Μπλεξίματα για την Κέιτι Πέρι στην Ισπανία (pics)
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Νύφη σταμάτησε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για να χορέψει στη μέση του δρόμου
Θεσσαλονίκη: Νύφη σταμάτησε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για να χορέψει στη μέση του δρόμου