«Η Μπεσίκτας έκανε πρόταση για τον Γιαζίτσι»

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τον Ολυμπιακό, στάθηκε άτυχος την περασμένη σεζόν, όταν και υπέστη ρήξη χιαστού. Στην πρεμιέρα της Super League ουσιαστικά αυτός έκρινε το ματς υπέρ των Πειραιωτών απέναντι στον Αστέρα, αλλά ο ίδιος έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Εκεί φαίνεται ότι στηρίζονται οι Τούρκοι και καλοβλέπουν τον Γιαζίτσι. Μετά τα σενάρια για την Τράμπζονσπορ, λοιπόν, υπάρχουν αναφορές και για τη Μπεσίκτας, η οποία ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν και προχώρησε στην απόλυση του Σόλσκιερ.

«Η Μπεσίκτας έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Γιαζίτσι», αναφέρεται στα τουρκικά ΜΜΕ για τον αριστεροπόδαρο παίκτη, που μέχρι στιγμής έχει 3 ματς κι ένα γκολ με τους ερυθρόλευκους.

Πλήθος κόσμου στο Βελλίδειο για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη (pic)
Προηγούμενο άρθρο Πλήθος κόσμου στο Βελλίδειο για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη (pic)
Επόμενο άρθρο Άρσεναλ και Σίτι για Ροντρίγκο τον… Ιανουάριο
Άρσεναλ και Σίτι για Ροντρίγκο τον… Ιανουάριο