Η… προαγωγή του Παπαδόπουλου και η υποψηφιότητα του Νάιντου

Η έναρξη της νέας σεζόν συνδυάστηκε και με ανακατατάξεις στα προπονητικά σταφ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας.

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την… προαγωγή του Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Ο νεαρός τεχνικός παρουσίασε σημαντικό έργο τα τελευταία δύο χρόνια στην Κ-19, βοηθώντας παράλληλα στην ανάδειξη μίας καλής φουρνιάς νεαρών παικτών που φαίνεται να έχει ο ΑΡΗΣ στα χέρια του.

Ο Παπαδόπουλος θα καλύψει το κενό του Κλεάνθη Ευσταθιάδη, ο οποίος μετά από χρόνια αποχώρησε από τον ΑΡΗ για να ακολουθήσει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην Κύπρο.

Ο προβιβασμός του Παπαδόπουλου ήταν απόφαση των Ρέγες και Γρηγορίου και πλέον παίρνουν σειρά οι αποφάσεις που αφορούν τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της Κ-19.

Μία από τις σοβαρές υποψηφιότητες είναι αυτή του Χρήστου Νάιντου. Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΑΡΗ (2004-07) βρέθηκε πέρυσι στο πλάι του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Κ-17 του Ολυμπιακού, ενώ προηγήθηκε μία εξαετία στον Διγενή Λακκώματος και μία σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής.

 

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά σε ώρα καταδίωξης και ο οδηγός… δεν ήθελε να βγει (vid)
Προηγούμενο άρθρο Αυτοκίνητο πήρε φωτιά σε ώρα καταδίωξης και ο οδηγός… δεν ήθελε να βγει (vid)
Επόμενο άρθρο Η διεύρυνση της Euroleague απασχολεί προφανώς και τον ΑΡΗ!
Η διεύρυνση της Euroleague απασχολεί προφανώς και τον ΑΡΗ!