Σε χαρά του ποδοσφαιρόφιλου θα εξελιχθεί το ισπανικό πρωτάθλημα εάν και όταν ξεκινήσει

Η Σοσιεδάδ «τσίμπησε» βαθμό στο φινάλε

Η Έλτσε κράταγε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 89ο λεπτό, αλλά η Ρεάλ Σοσιεδάδ ισοφάρισε σε 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οϊαρθάμπαλ στο 89′ για την 12η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ.

Κάτι που συνέβη στο 57ο λεπτό, όταν Άλβαρο Ροντρίγκεθ με δυνατό αριστερό σουτ έγραψε το 1-0, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ στη LaLiga. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν παράτησε το παιχνίδι και πίεσε ως το τέλος, χάνοντας σημαντικές φάσεις για το 1-1, με τον τερματοφύλακα Ντιτούρο να πραγματοποιεί εκπληκτικές αποκρούσεις.

Η πίεση των Βάσκων τελικά απέφερε καρπούς, καθώς ο Σαντίκ κέρδισε πέναλτι στο 89ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε με ψυχραιμία ο Οϊαρθάμπαλ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Έτσι, η Έλτσε έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική και στην 9η θέση με 15 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ διεύρυνε το αήττητό της σε 6 ματς, ανεβαίνοντας στους 13 βαθμούς.

Πρώτη νίκη για την Πίζα στη Serie A
Προηγούμενο άρθρο Πρώτη νίκη για την Πίζα στη Serie A
Επόμενο άρθρο Πότε “έρχεται” το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας (vid)
Πότε “έρχεται” το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας (vid)