Η τρίτη φορά του Γένσεν και το διάστημα της απουσίας του

Ο Φρέντρικ Γένσεν τίθεται νοκ-άουτ για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν και μάλιστα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Ο Φινλανδός θα χάσει σίγουρα όλα τα ματς που απομένουν για τη regular season του πρωταθλήματος και πιθανότατα τα πρώτα των πλέι οφ, μετά τη θλάση 2ου βαθμού την οποία υπέστη στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης.

Μία κατάσταση που δυστυχώς για τον Σκανδιναβό -και για τον ΑΡΗ- δεν είναι πρωτόγνωρη αλλά… συνηθισμένη φέτος. Πρόκεται, άλλωστε, για την τρίτη θλάση του παίκτη σε διάστημα έξι μηνών, έχοντας χάσει ήδη δύο μήνες από την τρέχουσα σεζόν.

Αρχικά ο Γένσεν είχε απουσιάσει όλο το Σεπτέμβριο και τη δεύτερη φορά στο μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου, έχοντας μπροστά του ακόμη έναν μήνα στον οποίο θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο ΑΡΗΣ, βέβαια, γνώριζε για το ιατρικό παρελθόν του Γένσεν όταν έπαιρνε την απόφαση να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας και τα ρίσκα όταν υπέγραψε έναν κατά άλλα πολύ καλό ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Φινλανδός έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και το ακριβές διάστημα της απουσίας του θα καθοριστεί από την εξέλιξη της αποθεραπείας του.Εάν θα καταφέρει, δηλαδή, να κερδίσει χρόνο και να επανέλθει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Δύσκολα, πάντως, αυτό θα γίνει πριν το μήνα, εκτός εάν ο παίκτης…σπάσει τα κοντέρ.

Ντουμπάι: Χτύπησαν το διεθνές αεροδρόμιο με πύραυλο οι Ιρανοί
Προηγούμενο άρθρο Ντουμπάι: Χτύπησαν το διεθνές αεροδρόμιο με πύραυλο οι Ιρανοί
Επόμενο άρθρο Οι… κρυφοί θησαυροί του Netflix
Οι… κρυφοί θησαυροί του Netflix