Από τη μία οι επιστροφές στη διακοπή και από την άλλη το νέο πρόβλημα με το οποίο κορυφώνεται από σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο Φρέντρικ Γένσεν ταλαιπωρείται από ίωση και δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα. Συγκεκριμένα, ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός ανέβασε πυρετό και έτσι είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα των πλέι οφ.
Μία άτυχη στιγμή για τον Σκανδιναβό, σε μία περίοδο που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την θλάση που τον κράτησε εκτός για περίπου έναν μήνα και με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αποκτάει ακόμη μία επιλογή για τη μεσαία γραμμή του.
Η κατάσταση του Γένσεν θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, με συκρατημένη ελπίδα ότι θα προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς.