Ισοπαλία η Κ19 – Λανθασμένα ακυρώθηκε γκολ του Παπασαραφιανού

Ισόπαλη (2-2) έληξε η αναμέτρηση της Κ19 του ΑΡΗ απέναντι στην αντίστοιχη του Παναιτωλικού, με λανθασμένη υπόδειξη οσφάιντ σε τέρμα του Παπασαραφιανού. Όπως ενημέρωσε το arisfcacademy… “σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο διεξήχθη η αναμέτρηση της Κ19 ενάντια στην ομάδα του Αγρινίου. Στο 37’ ο ΑΡΗΣ άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Χαρούπα και εξαιρετικό τελείωμα στην συνέχεια με κεφαλιά του Σιταρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της, και τα κατάφερε στο 65’ μετά από έναν πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Παπασαραφιανό να βρίσκει δίχτυα. Το κανονικό αυτό γκολ όμως ακυρώθηκε για offside και το 0-1 παρέμεινε.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με πετυχημένες αντεπιθέσεις (στο 70’ το 1-1) και να κάνει το 2-1 στο 85’. Η ομάδα μας συνέχισε να προσπαθεί να επιστρέψει, και στο 90+4 μετά από χτύπημα κόρνερ του Χαρούπα ο Μαυρόπουλος διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 2-2.

Σύνθεση: (Παπαδόπουλος): Reyes, Δουπάτσης (85’ Παπαδόπουλος Ο.), Αντωνιάδης (55’ Σαλτσογλίδης) Γεωργιάδης (85’ Ζήτρος), Σιταράς, Μαυρόπουλος, Χαρούπας, Ντόου (70’ Κυριάζης), Καραμανλής, Παπασαραφιανός, Σουγιολτσής (55’ Χοχλάκης)”.

Σε πλεονεκτική θέση ο Μορόν, αλλά… (vid)
Προηγούμενο άρθρο Σε πλεονεκτική θέση ο Μορόν, αλλά… (vid)
Επόμενο άρθρο Κακοκαιρία τριών ημερών (vid)
Κακοκαιρία τριών ημερών (vid)