Ιταλοί στέλνουν… Ιταλούς στον Παναθηναϊκό (vid)

Η λύση της συνεργασίας με τον Ρουί Βιτόρια και η πρόσληψη του Χρήστου Κόντη φαίνεται πως δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό σε αυτό το διάστημα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να προσανατολίζεται και σε διαφοροποιήσεις στο οργανόγραμμα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως εξετάζει το όνομα του Φράνκο Μπαλντίνι για τη θέση του συμβούλου επί ποδοσφαιρικών θεμάτων.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα από την Ιταλία συνδέει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τον πάγκο του Παναθηναϊκού μέσω του πρώην παράγοντα της Ρόμα.

Ο λόγος για το “Calciomercato24.com” με το εν λόγω μέσο να τονίζει πως ο Μπαλντίνι συνυπήρχε με τον Ντε Ρόσι στην αιώνια πόλη όταν ο πρώτος ήταν ποδοσφαιρικός διευθυντής στην Ρόμα και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της και πως επιθυμεί να τον φέρει στην Αθήνα για προπονητή σε περίπτωση που αναλάβει πόστο στην ελληνική ομάδα.

Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock:

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 18χρονος που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου και ληστεία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 18χρονος που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου και ληστεία (vid)
Επόμενο άρθρο Μπάσκετ Γυναικών: Ορίστηκε ο αγώνας του ΑΡΗ με Πάνθηρες Καβάλας για το Κύπελλο
Μπάσκετ Γυναικών: Ορίστηκε ο αγώνας του ΑΡΗ με Πάνθηρες Καβάλας για το Κύπελλο