Kορυφή ο… Σαμόρα – Στον πάγκο Μορόν και Ανσαριφάρντ

Έκπληξη και μάλιστα μεγάλη από τον Άκη Μάντζιο στην ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ούτε ο Μορόν αλλά ούτε και ο Ανσαριφάρντ ξεκινούν στην κορυφή της επίθεσης, με τον προπονητή του ΑΡΗ να επιλέγει τον Αλβάρο Σαμόρα. Δεύτερο νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα ο Μάνου Γκαρθία, μπροστά από τους Νταρίντα-Ζουλ που παραμένουν στα χαφ.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν άλλαξε κάτι, με τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς να διατηρούνται τελικά στα στόπερ και τον Ρόουζ να ξεκινάει από τον πάγκο.

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ: Κουέστα, – Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, – Ζουλ, Νταρίντα, – Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Σαβέριο, – Σαμόρα.

Στον πάγκο οι: Χουτεσιώτης, Ανσαριφάρντ, Μορόν, Φετφατζίδης, Ντουκουρέ, Ρόουζ, Φεράρι, Παναγίδης, Τζούρασεκ.

Αυτή είναι η 11άδα που επέλεξε ο Τερίμ για το ντέρμπι με τον ΑΡΗ (pic)
Προηγούμενο άρθρο Αυτή είναι η 11άδα που επέλεξε ο Τερίμ για το ντέρμπι με τον ΑΡΗ (pic)
Επόμενο άρθρο LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΡΗΣ
LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News