Χωρίς φρένα συνεχίζει η Καλαμάτα. Η Μαύρη Θύελλα επικράτησε με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Athens Kallithea και συνεχίζει την προέλασή της στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.
Ο δρόμος για τη νίκη για την Καλαμάτα άνοιξε στο 38′ όταν ο Μορέιρα έβγαλε τη σέντρα και ο Μάντζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Ο 34χρονος έφτασε τα 8 γκολ σε 6 ματς τη φετινή σεζόν, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί
Το κερασάκι για τους Καλαματιανούς ήρθε να βάλει ο Παμλίδης στο 88′ σκοράροντας με προβολή από κοντά και φτάνοντας τα 11 γκολ στη σεζόν, έχοντας και εκείνος σκοράρει σε όλες του τις συμμετοχές.
Έτσι η Καλαμάτα πήρε όγδοη σερί νίκη και 13η σε 15 αγωνιστικές, με τη διαφορά της στην κορυφή να φτάνει το +5, αλλά με τον Πανιώνιο να έχει ένα ματς λιγότερο.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκέλιος, Καλουτσικίδης, Βαφέας, Στρούγγης, Τάχατος, Οικονόμου, Κατάλντι, Τσέλιος, Μάντζης, Μορέιρα, Παμλίδης. ATHENS KALLITHEA: Παπαδόπουλος (6′ λ.τ Κρέσπι), Φροσύνης, Μαυριάς, Βασιλόγιαννης, Γκαντίγιο, Προδρομίτης, Πασαλίδης, Γκολφίνος, Μεταξάς, Ματίγια, Ντεντάκης.