Καμπάνα επτά αγωνιστικών στον Κέρκεζ! (vid)

Βαρύ ήταν το τίμημα για τον προπονητή του Ατρόμητου, Ντούσαν Κέρκεζ, μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ Novibet, καθώς η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης τον θέτει ουσιαστικά εκτός συνέχειας της σεζόν.

Ο Βόσνιος τεχνικός αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κατοίκο κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα, με το φύλλο αγώνα να καταγράφει επιβαρυντικά περιστατικά εις βάρος του. Οι αναφορές αυτές αποδείχθηκαν καθοριστικές για την τελική ποινή που του επιβλήθηκε.

Έτσι, η αθλητική δικαστής της Super League επέβαλε συνολική τιμωρία επτά αγωνιστικών στον προπονητή των Περιστεριωτών, κάνοντας επίκληση των σχετικών άρθρων που αφορούν απώθηση και εξύβριση διαιτητή.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να καταθέσει έφεση. Σε περίπτωση που η ποινή παραμείνει ως έχει, ο Κέρκεζ δεν θα μπορέσει να καθοδηγήσει την ομάδα του από τον πάγκο σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της εφετινής σεζόν, καθώς απομένουν επτά αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση των Playouts.

Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock:

Το Μουντιάλ… πήρε μορφή στους δρόμους του Μεξικού (vid)
Προηγούμενο άρθρο Το Μουντιάλ… πήρε μορφή στους δρόμους του Μεξικού (vid)
Επόμενο άρθρο Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση του ΑΡΗ
Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση του ΑΡΗ