Κερδίζει… και δεν τον νοιάζει τίποτα!

Η αποψινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι η δεύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ να τελειώσει μαθηματικά με την 5η θέση. Έχει όμως μία βασική διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική.

Είναι η πρώτη φορά που η κατάσταση βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των “κιτρινόμαυρων”, αφού με νίκη στο “Γεντί Κουλέ” δεν χρειάζονται κανένα συνδυασμό αποτελεσμάτων. Να ελπίζουν δηλαδή σε γκέλα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, τί θέλει ο ΑΡΗΣ στο αποψινό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται όμως ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων να αποδειχθεί και αυτός αρκετός για να επιτευχθεί από σήμερα ο στόχος της 5ης θέσης.

Εάν έρθουν και τα δύο ματς ισόπαλα, τότε ο ΑΡΗΣ τελειώνει μαθηματικά. Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση που χάσουν και οι δύο, όπως επίσης εάν το ματς στο Ηράκλειο λήξει δίχως νικητή και την ίδια στιγμή ο Αστέρας ηττάται από τον Ατρόμητο.

 

Τούνη: “Tόσο καιρό είμαι ταραγμένη γιατί…”
Προηγούμενο άρθρο Τούνη: “Tόσο καιρό είμαι ταραγμένη γιατί…”
Επόμενο άρθρο Ηρωικό Χιούστον, σε έβδομο ματς η σειρά με τους Γουόριορς! (vid)
Ηρωικό Χιούστον, σε έβδομο ματς η σειρά με τους Γουόριορς! (vid)