Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν στην Κολομβία, μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου. Η Ατλέτικο Νασιονάλ επικράτησε 1-0 της «μισητής» αντιπάλου της, Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν, ωστόσο στιγμές μετά το σφύριγμα της λήξης η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε από κάθε έλεγχο.
Οι οπαδοί της ηττημένης Ιντεπεντιέτε έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «οπλισμένοι» με ξύλα, σωλήνες και αυτοσχέδια βεγγαλικά και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους αντίπαλους φιλάθλους. Οι δύο πλευρές ήρθαν τελικά στα χέρια, αφού η επέμβαση της αστυνομίας ήταν αργοπορημένη, με αποτέλεσμα να προκληθούν βίαια επεισόδια με ξύλο και κυνηγητό.
#ATENCIÓN 🚨 Chirretes protagonizaron desmanes en est/Atanasio Girardot tras finalizar partido entre Ind/Medellín y Atl/Nacional, por la final de la Copa Colombia. Los hechos empañaron la jornada deportiva y generaron rechazo entre hinchas y ciudadanía que piden castigo ejemplar. pic.twitter.com/EEzzpIK27y
— Colombia Oscura (@ColombiaOscura) December 18, 2025
Όλα αυτά τα είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 50 άτομα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Ο απολογισμός θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος, μιας και περισσότεροι από 43.000 θεατές βρίσκονταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον τελικό. Όταν τελικά να πνεύματα ηρέμησαν κάπως, οι οπαδοί και των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν από το γήπεδο και ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στους παίκτες της Ατλέτικο Νασιονάλ.