Κρίσιμη προπόνηση για δύο

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μπαίνει στην τελική ευθεία και η σημερινή προπόνηση κρίνεται ως αρκετά κρίσιμη. Τόσο για τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ όσο και για δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Χάμζα Μεντίλ και ο Ούρος Ράτσιτς ανεβάζουν ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, αλλά ακόμα δεν έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Οπότε, το σημερινό πρόγραμμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη διαθεσιμότητά τους για το επερχόμενο ματς.

Ο Μαροκινός έχει σταθερά παραπάνω πιθανότητες για να μπει στην αποστολή και σήμερα θα δοκιμάσει να πάρει περισσότερα κομμάτια του προγράμματος σε σχέση με χθες. Την ίδια στιγμή ο Ράτσιτς θα έχει μία τελευταία ευκαιρία σήμερα, αλλά και πάλι ο Χιμένεθ το σκέφτεται αρκετά για τον Σερβό. Να τον προφυλάξει δηλαδή, ακόμα και αν μπει στις προπονήσεις μέχρι το Σάββατο (18/10). Έτσι κι αλλιώς υπάρχει πλέον η επιλογή του Φρέντρικ Γένσεν, η οποία του λύνει τα χέρια όσον αφορά την τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Εύκολα η Παρί 105-87 την Μπασκόνια
Προηγούμενο άρθρο Εύκολα η Παρί 105-87 την Μπασκόνια
Επόμενο άρθρο Η διακοπή “έφερε” νέα… παιχνίδια (vid)
Η διακοπή “έφερε” νέα… παιχνίδια (vid)