Αποδεκατίστηκε, ηττήθηκε και… υποβαθμίστηκε η Ομόνοια! Η κυπριακή ομάδα, πήγε στο Καζακστάν για να υπερασπιστεί τη νίκη της από το πρώτο ματς κόντρα στην Καϊράτ, αλλά όλα της πήγαν στραβά.
Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» αφού είδαν τους γηπεδούχους, να κάνουν το 1-0 με τον Εντμίλσον, έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Κακκουλή και Κουλιμπαλί. Ωστόσο, αφού έμεινε όρθια και στην παράταση, ηττήθηκε 6-5 στα πέναλτι και συνεχίζει στον Γ’ προκριματικό του Europa League, όπου θα κοντραριστεί με την Λίνκολν.
-Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σίμιτς (76′ Χρίστου), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μπάλκοβετς, Μάριτς, Π.Ανδρέου, Τάνκοβιτς (65′ Χατζηγιοβάνης), Εβάντρο (76′ Κούσουλος), Μαγιαμπέλα (65′ Ντιονί – 114′ Νεοφύτου), Κακουλλής.
-Στον πάγκο: Ουζόχο, Μιχαήλ, Αϊτινγκ, Μοντνόρ, Χατζηγιοβάνης, Κούσουλος, Χρίστου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης, Χριστοφόρου, Ντιονί.