Mάντζιος: “Είχαμε καλές στιγμές απέναντι σε μια έτοιμη ομάδα”

O Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του τρίτου και τελευταίου φιλικού του ΑΡΗ στην Ολλανδία κόντρα στην Μπρέντα μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού.

Δείτε όσα είπε

Για τον Μανού και την αποθέωση που γνώρισε:“Είναι πολύ ωραίες στιγμές, είναι ιδιαίτερα αγαπητός εδώ και είναι σημαντικό. Είναι ένας καλός παίκτης και το αξίζει”.

Για το φιλικό είπε: “Μπορεί να μην είναι ζητούμενο η νίκη, αλλά όταν παίζεις και στα φιλικά θέλεις να κερδίζεις. Το ζητούμενο είναι να βελτιώσεις πράγματα και σήμερα απέναντι σε μια έτοιμη ομάδα, η οποία ξεκινάει το πρωτάθλημά της την άλλη βδομάδα είχαμε καλές στιγμές, αν και εμείς δεν είχαμε τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας.

Συνολικά είναι καλό το ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, γιατί είναι ένα θέμα σε κάθε προετοιμασία. Δουλέψαμε με παίκτες που γνωρίζαμε και γυρίζουμε τώρα σπίτι μας για την τελική ευθεία”.

Φινάλε στην Ολλανδία με… διπλό και νέο θετικό δείγμα κόντρα στη Μπρέντα
Προηγούμενο άρθρο Φινάλε στην Ολλανδία με… διπλό και νέο θετικό δείγμα κόντρα στη Μπρέντα
Επόμενο άρθρο Αποθέωση για Μανού Γκαρθία από τους οπαδούς της Μπρέντα
Αποθέωση για Μανού Γκαρθία από τους οπαδούς της Μπρέντα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News