Ο Έλληνας εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «ροσονέρι», οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του στο πλαίσιο της προσπάθειας ανανέωσης και ενίσχυσης του ρόστερ τους.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο Ρουμπέν Αμορίμ έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, η Μίλαν θέλει αρχικά να εξασφαλίσει προφορική συμφωνία με τον Καρέτσα και στη συνέχεια να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Γκενκ, ομάδα με την οποία ο διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2029.
Η βελγική ομάδα δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να συζητήσει προτάσεις κάτω από τα 35 εκατομμύρια ευρώ, καθώς θεωρεί τον Καρέτσα ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία.
Ωστόσο, η Μίλαν δεν είναι η μοναδική μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στη διεκδίκηση του νεαρού εξτρέμ βρίσκεται δυναμικά και η Ντόρτμουντ, η οποία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.