Ματέο: “Ξέρω ότι δεν είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι…”

Ο Ματέο Γκαρσία σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι της Άλτας, διαμορφώνοντας το 1-0 στην νίκη που πήρε η ομάδα του με 3-2 απέναντι στην Νεκάξα. Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ… τράβηξε την προσοχή στο Μεξικό μετά το γκολ που πέτυχε, με τον Ματέο να παραδέχεται πως θα πρέπει να “ανεβάσει” στροφές.

“Το οφείλω στον σύλλογο, στον εαυτό μου. Ήρθα εδώ για να γίνω σημαντικός παίκτης”, είπε ο Αργεντινός. “Έχω κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά μπορώ να δώσω περισσότερα”, πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ που έκανε την αυτοκριτική του. “Ξέρω ότι δεν είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι”, είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός και συμπλήρωσε: “Όταν ένας παίκτης αποκτά αυτοπεποίθηση, ανεβάζει ρυθμό.

Ελπίζω να είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξω τι παίκτης είμαι”. Ακόμη, πρόσθεσε πως… “δεν μπορείς να κατηγορείς τους προπονητές. Είναι δικό σου λάθος. Μου αρέσει η πίεση. Σιγά σιγά, βρίσκω τα πατήματά μου. Ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα. Ξέρω ότι βρίσκω τον εαυτό μου”.

ESL και UEFA προς… ανακωχή; Νέο Champions League, δωρεάν μεταδόσεις και δραματική League Phase!
Προηγούμενο άρθρο ESL και UEFA προς… ανακωχή; Νέο Champions League, δωρεάν μεταδόσεις και δραματική League Phase!
Επόμενο άρθρο ΑΡΗΣ Betsson: Με προβλήματα αλλά με στόχο μια… νέα θετική πρεμιέρα
ΑΡΗΣ Betsson: Με προβλήματα αλλά με στόχο μια… νέα θετική πρεμιέρα