Με Μάγιο και τις… γνωστές απουσίες στο Περιστέρι

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Ούγκο Μάγιο που έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έχουν μείνει οι Βέλεθ, Σίστο, Νίνγκ, Κουάισον και Ζουλ. Το ίδιο και ο Ντιαντί, που είναι στη Σενεγάλη, ενόψει της έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής U20, που αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Αίγυπτο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (26/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Mendyl, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Saverio, Spikic, Dudu Rodrigues, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Αρχαία Ολυμπία: Εφιαλτικές στιγμές για 30χρονη
Προηγούμενο άρθρο Αρχαία Ολυμπία: Εφιαλτικές στιγμές για 30χρονη
Επόμενο άρθρο Πάρντο: «Οι νίκες που κάναμε στα πλέι οφ έδειξαν ότι είμαστε μια ομάδα πολύ σοβαρή»
Πάρντο: «Οι νίκες που κάναμε στα πλέι οφ έδειξαν ότι είμαστε μια ομάδα πολύ σοβαρή»