Mία χρονιά που τελείωσε… και δεν τελείωσε

Η απώλεια της Ευρώπης στερεί από τον ΑΡΗ και την ουσία από το υπόλοιπο της σεζόν. Από αυτή την τελική ευθεία τεσσάρων αγώνων που αρχίζει την επόμενη Κυριακή (03/05) στο Ηράκλειο.

Το μόνο ευχάριστο για την ομάδα είναι ότι αυτό το καρέ θα… φύγει fast track και με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, μέχρι να πέσει και τυπικά η αυλαία μίας σεζόν που ουσιαστικά έχει τελειώσει. Την ίδια στιγμή όμως… δεν έχει τελειώσει.

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει έστω το κίνητρο της Ευρώπης, οφείλει όμως να σταθεί μέχρι τέλους στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό σημαίνει να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να κατακτήσει την 5η θέση , η οποία αποτελεί ένα δικό του κεκτημένο τα τελευταία χρόνια. Ένα κεκτημένο δίχως αντίκρισμα πέραν του ονόρε, αλλά είναι και το μοναδικό κίνητρο το οποίο μπορεί να τον κρατήσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα είναι ευθύνη των παικτών να αντιληφθούν αυτό το πλαίσιο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες να σταθούν όσο μπορούν στο ύψος των περιστάσεων. Σε μία περίοδο που είναι κρίσιμη για όλους.

Τώρα, μπορεί να πάρει αποφάσεις… με άνεση χρόνου
Προηγούμενο άρθρο Τώρα, μπορεί να πάρει αποφάσεις… με άνεση χρόνου