ΜΜΕ Ισπανίας για Μορόν: “Η νέα εξαιρετική σεζόν στον ΑΡΗ και η βελτίωση…”

Στην Ισπανία δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Μορόν… Το έκαναν και την Παρασκευή (30/5), με αφορμή το τέλος της σεζόν 2024/25 στη Super League. Τόσο την συγκεκριμένη αγωνιστική χρονιά, όσο και την περίοδο 2023/24, ο Ισπανός φορ του ΑΡΗ ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός, με τους συμπατριώτες του να “μένουν” ότι την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μορόν βελτίωσε τον μέσο όρο τερμάτων του.

“Ο Λόρεν Μορόν είχε ακόμη μια εξαιρετική σεζόν με τον ΑΡΗ, επιβεβαιώνοντας ότι η μεγάλη του επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν περιορίστηκε στην περασμένη σεζόν (σ.σ. 2023/24)”, γράφει ΜΜΕ της Ισπανίας και προσθέτει πως “ο Μορόν σκοράρει ασταμάτητα από τότε που εντάχθηκε στον ΑΡΗ. Έχει βελτιώσει τον μέσο όρο σκοραρίσματος σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Αυτή την σεζόν, πέτυχε συνολικά 19 γκολ (18 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο), δύο λιγότερα από ό,τι πέτυχε πριν από έναν χρόνο (20 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Ωστόσο, έφτασε τα 19 τέρματα, παίζοντας 13 αγώνες λιγότερους από την περασμένη σεζόν (σ.σ. 45 ματς την σεζόν 2023/24 και 32 παιχνίδια την περίοδο 2024/25), επομένως ο μέσος όρος σκοραρίσματος του έχει αυξηθεί σημαντικά”. Και συνεχίζει το σχετικό άρθρο: “Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, ο Μορόν είχε μέσο όρο ένα γκολ κάθε 164 λεπτά. Αριθμοί που τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 20 γκολ. Φέτος, ο Μορόν βελτίωσε την απόδοσή του, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 142 λεπτά”.

Η Λε Μαν ισοφάρισε την Μονακό του Σπανούλη
Προηγούμενο άρθρο Η Λε Μαν ισοφάρισε την Μονακό του Σπανούλη
Επόμενο άρθρο Oργή από την Nancy: «Σιχάματα της κοινωνίας!» (vid)
Oργή από την Nancy: «Σιχάματα της κοινωνίας!» (vid)