Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε σήμερα λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, μεταξύ των οποίων είναι και το φιλικό με την Μόντσα. Το παιχνίδι θα γίνει στις 30 Ιουλίου επί ιταλικού εδάφους, ενώ την επόμενη ημέρα η αποστολή των Κιτρινόμαυρων θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Η Μόντσα έχει μία ιδιαίτερη ιστορία. Καταρχάς, πριν από μερικές εβδομάδες εξασφάλισε την επιστροφή της στη Serie A, όπου θα αγωνίζεται και πάλι τη φετινή σεζόν. Ωστόσο για να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη κατηγορία χρειάστηκε η βοήθεια του παλιού ιδιοκτήτη της Μίλαν και πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Εκείνος το 2018 την αγόρασε έναντι 3 εκατ. ευρώ, όταν βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία και κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να την ανεβάσει στη Serie A.
Το καλοκαίρι του 2025 ο Μπερλουσκόνι πούλησε την Μόντσα σε μια επενδυτική εταιρεία από τις ΗΠΑ, η οποία πλήρωσε 45 εκατ. ευρώ.
Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock: