Νέα πρόταση η Στουτγκάρδη για Κωνσταντέλια, δίνει 17+3 εκατ. ευρώ και περιμένει τον ΠΑΟΚ

Η Στουτγκάρδη δεν τα παρατάει για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα γραφεία του ΠΑΟΚ έφτασε νέα πρόταση της γερμανικής ομάδας για τον διεθνή μέσο και περιμένει σύντομα την απάντηση του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη.

Η νέα πρόταση είναι 17+3 εκατ. ευρώ. Αγγίζει, λοιπόν, τα 20 εκατ. ευρώ. Τα 17 είναι δεδομένα και τα υπόλοιπα με στόχους, οι οποίοι προφανώς θα πρέπει να είναι εφικτοί για να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ο ΠΑΟΚ. Σε τέτοιες περιπτώσεις φυσικά υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.

Η προηγούμενη πρόταση της Στουτγκάρδης να θυμίσουμε ότι ήταν 14+3 εκατ. ευρώ και ο Ιβάν Σαββίδης την απέρριψε.

 

Στη Γερμανία, πάντως, είναι αισιόδοξοι για την αγορά του Κωνσταντέλια και όπως ανέφερε πρόσφατα ο ρεπόρτερ Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, θεωρούν ότι σύντομα θα βγει «λευκός καπνός» στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport οι άνθρωποι του κλαμπ της Bundesliga φιλοδοξούν πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέσα στις επόμενες μία ή δύο εβδομάδες.

Πηγή:Gazzetta.gr

 

NOVIBET ALLABOUTARIS TV : Στάζει πι-ΠΕΡΙ μεταγραφάρες που αλλάζουν επίπεδο (vid)
Προηγούμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV : Στάζει πι-ΠΕΡΙ μεταγραφάρες που αλλάζουν επίπεδο (vid)
Επόμενο άρθρο Βρέθηκε η 33χρονη Σερβίδα που αγνοούνταν στη Χαλκιδική
Βρέθηκε η 33χρονη Σερβίδα που αγνοούνταν στη Χαλκιδική