Νίκη με 3-0 για τη Γκενκ κόντρα στη Γάνδη

Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (01/03) η Γκενκ.

Λίγες ημέρες μετά την βαριά ήττα από την Σταντάρ Λιέγης (0-3), αλλά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League στα ματς των νοκ άουτ κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η ομάδα του Κωνσταντίνου Καρέτσα επικράτησε εντός έδρας με το εντυπωσιακό 3-0 της Γάνδης στην «Cegeka Arena» για την 27η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός που είχε απουσιάσει στο ευρωπαϊκό ματς λόγω διάσεισης, πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0.

Με το τρίποντο αυτό η Γκενκ ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 38 βαθμούς, αφήνοντας την αντίπαλό της στο -2.

Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197χλμ (vid)
Προηγούμενο άρθρο Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197χλμ (vid)
Επόμενο άρθρο Σασουόλο – Αταλάντα 2-1: Διεύρυνε το σερί με «θύμα» τους Μπεργκαμάσκι
Σασουόλο – Αταλάντα 2-1: Διεύρυνε το σερί με «θύμα» τους Μπεργκαμάσκι