Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στον ΑΡΗ, εν όψει του αγώνα κόντρα στην Κηφισιά.
Ο Λορέν Μορόν χτύπησε στη σημερινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και χάνει το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Συγκεκριμένα, ο Ανδαλουσιανός υπέστη κάκωση στον αυχένα μετά από σύγκρουση που είχε με συμπαίκτη του.
Οπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κηφισιά Tutu Deals (18/10, 20:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της «Stoiximan Super League».
Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε νευρομυϊκή ενεργοποίηση, τακτικό παιχνίδι σε όλη τη φάση του αγώνα και στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση.
Ο Λορέν Μορόν, που αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, υπέστη -σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων- κάκωση στον αυχένα.
Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις προπονητικές εγκαταστάσεις ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο παιχνίδι επί αθηναϊκού εδάφους».