O Καρυπίδης ο Παλίκουτσα και τα σενάρια…

από Περικλής Τράιος

Αυτό που καταγράφουμε στην ειδησεογραφία του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα νέο!

Από την ημέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, (14 Μαΐου), στο ρεπορτάζ του ΑΡΗ δεν έχει βγει τίποτα το ουσιαστικό, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με επίσημη ενημέρωση.

Δυο βδομάδες τώρα, καθημερινά και σε όλα τα μέσα, διαβάζουμε κι ακούμε σχεδόν τα ίδια πράγματα.

Μόνο οι τίτλοι αλλάζουν και ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι το συνταρακτικό. 

Βέβαια, οι Αμερικάνοι λένε “no news, good news”, αλλά σίγουρα, παρα-είναι ήσυχα τα πράγματα…

Βιώνουμε την απόλυτη νηνεμία, η οποία βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι εμένα προσωπικά, δεν με χαλάει.

Για την ώρα…

Όπως και να χει όμως, όλη αυτή η στασιμότητα, μεγαλώνει την αγωνία του κόσμου.

Λογικό είναι.

Για τον ΑΡΗ μιλάμε και υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα στα οποία αναμένονται να γίνουν κινήσεις και είναι αναγκαίο να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Και δεν είναι μόνο τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ, με τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις, τις επεκτάσεις ή τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Είναι το θέμα της στελέχωσης της ομάδας και της εταιρίας σε συγκεκριμένους ρόλους και θέσεις που είναι απαραίτητη, είναι η ανακοίνωση των εισιτήριων διαρκείας, της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων, είναι οι καινούργιες φανέλες, είναι οι χορηγίες, είναι το θέμα γηπέδου και τι ακριβώς πρόκειται να γίνει, είναι το κομμάτι των τμημάτων υποδομής κλπ κλπ

Είναι πολλά τα θέματα και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η αγωνία του κόσμου, την οποία εισπράττω με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, είτε δια ζώσης, είτε με μηνύματα, δέχομαι την ίδια απορία και την ίδια ερώτηση : «έχουμε κάποιο νέο;»…

Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός.

Ασφαλώς και δεν μιλάμε για ανησυχία ή προβληματισμό.

Τουλάχιστον ακόμη.

Αν και γεγονός είναι, ότι όσο δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω και γενικά δεν προκύπτει κάποιο νέο ή κάποια επίσημη ανακοίνωση, φουντώνουν οι συζητήσεις και τα σενάρια…

Υπάρχει για παράδειγμα κομμάτι του κόσμου, που διατηρεί  επιφυλακτικότητα και έχει μια πιο αρνητική οπτική, όπου πιθανολογεί ως αιτία της στασιμότητας, την οικονομική στενότητα, του μεγαλομετόχου.

Ότι μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάτι, γιατί δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα προκειμένου να γίνουν κινήσεις, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Αυτοί που ενστερνίζονται την συγκεκριμένη άποψη, το συνδυάζουν με την ενδεχόμενη πώληση Πάλμα ή και άλλων ποδοσφαιριστών.

Αν δηλαδή υπάρξουν πωλήσεις, θα γίνουν κινήσεις.

Ίσως.

Είναι ένα σενάριο, χωρίς να σημαίνει όμως ότι ισχύει.

Από την άλλη, υπάρχει πολύς κόσμος, που όλη αυτή την ησυχία, τη βλέπει θετικά.

Ότι δηλαδή, δεν προκύπτει τίποτα γιατί (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ο ΑΡΗΣ κινείται με σοβαρότητα, με απόλυτη μυστικότητα και με μεθοδικότητα.

Αυτοί που έχουν αυτή την άποψη, έχουν μια θετική θεώρηση των πραγμάτων και εκτιμούν οτι ξαφνικά, από το πουθενά, θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις η μία μετά την άλλη, σε όλα τα ζητήματα και θα εκτοξευθεί ο ενθουσιασμός του κόσμου.

Είναι κι αυτό ένα σενάριο.

Θα φανεί…

Κυριακή κοντή γιορτή, λέει ο θυμόσοφος λαός.

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.

Τον λόγο έχουν ο Θ. Καρυπίδης, ο Ρ. Παλίκουτσα και ο Απ. Τερζής

Μπήκαμε στον Ιούνιο σήμερα.

Στις 12 Ιουνίου είναι το πρώτο μάζεμα της ομάδας και αρχίζει η προετοιμασία.

Στις 21 έχουμε την κλήρωση για τον Κόνφερενς Λιγκ.

Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχουμε!!!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X