O Ρόμπερτ Μάντεν ορίστηκε στο ΑΕΚ-ΑΡΗΣ – Πορτογάλος στο VAR!

H ΚΕΔ όρισε ξένο και γνώριμο διαιτητή στην αναμέτρηση του ΑΡΗ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μπάντεν, που διεύθυνε την φετινή νίκη του ΑΡΗ στην Τούμπα, στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μαζί του οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρούμ, Άλαν Μαλβάνι. Τέταρτος ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στο VAR θα βρεθούν οι Κλαούντιο Περέιρα (Πορτογαλία) και Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Ο Σκωτζέζος διαθέτει πλούσια εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 στις 14/2/21. Το περασμένο καλοκαίρι διεύθυνε την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1, όπως επίσης και το ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 και τους αγώνες Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0, Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 και Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1.

Έφτασε στα δικαστήρια ο Μπ. Αναγνωστόπουλος! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Έφτασε στα δικαστήρια ο Μπ. Αναγνωστόπουλος! (vid)
Επόμενο άρθρο Η ΚΕΔ όρισε τέταρτο τον Διαμαντόπουλο – Άπειρος Πορτογάλος στο VAR
Η ΚΕΔ όρισε τέταρτο τον Διαμαντόπουλο – Άπειρος Πορτογάλος στο VAR

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News