Ο Αχιλλέας Νταβέλης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Τον δρόμο της δικαιοσύνης ακολούθησε ο (μέχρι νεοτέρας) ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Novibet, Αχιλλέας Νταβέλης, καθώς βρέθηκε ενώπιον της εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά με αποκορύφωμα την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Παράλληλα απευθύνθηκε προς την κοινωνία της Λάρισας, καλώντας την να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των επεισοδίων που έγιναν τη Δευτέρα, ενώ δεσμεύτηκε να αποδείξει την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Νταβέλης έχει ανακοινώσει ότι παρέχει δωρεάν τις μετοχές των βυσσινί, ενώ τα σοβαρά επεισόδια μπροστά από την οικείου του έγιναν μετά από συλλαλυτήριο των οπαδών των βυσσινί κατά της διοίκησης.

Γιγαντιαίο γκράφιτι με τη μορφή του Βοζίνια στην πρωτεύουσα του Πράσινου Ακρωτηρίου
Προηγούμενο άρθρο Γιγαντιαίο γκράφιτι με τη μορφή του Βοζίνια στην πρωτεύουσα του Πράσινου Ακρωτηρίου
Επόμενο άρθρο Ο Βιντορέτα ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα μετά από μια 8ετία στην Τενερίφη
Ο Βιντορέτα ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα μετά από μια 8ετία στην Τενερίφη