Ο ΑΡΗΣ αποχαιρετάει τη σεζόν… και τον Νταρίντα

Σεζόν ήταν… και πάει. Οχι με το αποτέλεσμα που ήθελε ο ΑΡΗΣ, δηλαδή με μία θέση στην 4άδα και ένα στάνταρ ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η 5η θέση δεν είναι το ιδανικό… Είναι όμως σημαντικό, ειδικά εάν μετά τον τελικό του Κυπέλλου “κλειδώσει” το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και ο ΑΡΗΣ ρίχνει αυλαία στη σεζόν σήμερα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (18:30, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr), έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στο ματς της επόμενης εβδομάδας.

Η αναμέτρηση με τους Αρκάδες δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το κίνητρο όμως υπάρχει για ένα νικηφόρο φινάλε και φρόντισε να το περάσει ως μήνυμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μία γλυκιά γεύση στο φινάλε της χρονιάς και σε εκείνο του Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος αποχαιρετάει απόψε τον ΑΡΗ μετά από 2,5 χρόνια.

ΑΡΗΣ: Με… Χαρούπα, Νινγκ και έτοιμη 20άδα για το φινάλε

Οι δύο νεαροί είναι σημεία αναφοράς στις επιλογές του προπονητή για το σημερινό ματς και αμφότεροι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αισθητή είναι η απουσία των Βέλεθ-Ρόουζ όπως και του Σαμόρα, με τους Σίστο, Κουάισον, Ζουλ, Παναγίδης, Φατόρε και Ντιαντί (διεθνής) να είναι οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Mendyl, Frydek, Kerkez, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Mamadou Gning, Saverio, Spikic, Dudu Rodrigues, Loren Moron, Φετφατζίδης, Χαρούπας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χωρίς Καλτσά στη Θεσσαλονίκη

Aδιάφορος μεν, αλλά και αποφασισμένος για ένα θετικό φινάλε στη χρονιά ήρθε ο Αστέρας στη Θεσσαλονίκη, έχοντας βέβαια και τα θέματά του.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει τον τιμωρημένο Καλτσά, ενώ εκτός έμειναν και οι Γκαρθία, Αλβαρες, Ντελί. Αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Οκό και Κετού από τη Β’ ομάδα των Αρκάδων.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Ουντόμ, Αλχο, Χουχούμης. Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε. Τζανδάρης, Μούμο, Έντερ. Κετού, Μπαρτόλο, Χατζηγιοβάνης, Ρεγκίς, Ζουγλής, Γκιοακίνι, Μακέντα, Οκό.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

6η αγωνιστική Play Off Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

18:30, Novasports

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης

Βοηθοί: Θανάσης Κόλλιας, Λάμπρος Διαμαντής

4ος: Γιώργος Κόκκινος

VAR: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Βοηθός VAR: Μιχαήλ Ματσούκας

 

Big Brother – Ζωή: «Άμα δεν πετύχω τίποτα, θα γίνω τραγουδιάρα!» (vid)
Προηγούμενο άρθρο Big Brother – Ζωή: «Άμα δεν πετύχω τίποτα, θα γίνω τραγουδιάρα!» (vid)
Επόμενο άρθρο Πρώτα η… κανονικότητα και μετά οι αλλαγές
Πρώτα η… κανονικότητα και μετά οι αλλαγές