Ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στην Ευκαρπία… και δεν είναι η πρώτη φορά

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε την αλλαγή έδρας που επεδίωξε για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ, το οποίο εν τέλει δεν θα διεξαχθεί στο Βόλο αλλά στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» γλιτώνουν το ταξίδι στη Μαγνησία και θα πρέπει να μεταβούν απλά μέχρι την Ευκαρπία, στην οποία επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια.

Τελευταία φορά που έπαιξαν εκεί ήταν στις 9 Ιουλίου του 2023, γνωρίζοντας φιλική ήττα με 0-2 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Το αμέσως προηγούνενο παιχνίδι ήταν επίσημο αλλά για τη Γ΄Εθνική, όταν ο ΑΡΗΣ ως φιλοξενούμενος επικρατούσε του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 0-2 τη σεζόν 2014-2015.

Θυμίζουμε ότι η Ευκαρπία αποτέλεσε έδρα για τον ΑΡΗ τη σεζόν 2003-04, παίζοντας μάλιστα εκεί και το παιχνίδι με τη Ζίμπρου στο οποίο είχε κερδίσει με 2-1.

 

Η εκκρεμότητα με Αντωνιάδη
Προηγούμενο άρθρο Η εκκρεμότητα με Αντωνιάδη
Επόμενο άρθρο Το… παλάτι που θα φιλοξενήσει τον γάμο της Τζορτζίνα με τον Κριστιάνο
Το… παλάτι που θα φιλοξενήσει τον γάμο της Τζορτζίνα με τον Κριστιάνο