Ο ΑΡΗΣ πιέζει για Γκρουέσο… με “σύμμαχο” τον παίκτη

Στο φιλικό με την Άντερλεχτ ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε πιο ορθολογικός στα χαφ, κυρίως λόγω της παρουσίας του Μόντσου Ροντρίγκεθ, παράλληλα με τον Μάρτιν Φρίντεκ,

Παρόλα αυτά, η ομάδα “φωνάζει” καιρό τώρα για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της και σε αυτό το πλαίσιο πιέζει τα τελευταία 24ωρα για την περίπτωση του Κάρλος Γκρουέσο.

Ο 30χρονος ανασταλτικός μέσος από το Εκουαδόρ έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος και αποτελεί την Νο1 επιλογή των “κιτρινόμαυρων” για το “6άρι”, συνδυάζοντας ιδανικά την ικανότητά του σε άμυνα και επίθεση.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα με την περίπτωση του έμπειρου μέσου, έχοντας για σύμμαχο και τον ίδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Γκρουέσο είναι θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στην Ευρώπη και στην προκειμένη περίπτωση για λογαριασμό του ΑΡΗ, πιέζοντας και αυτός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Με τα παραπάνω δεδομένα, δεν αποκλείεται το θέμα του χαφ από το Εκουαδόρ να ξεκαθαρίσει άμεσα και ιδανικά για τον ΑΡΗ προς τη θετική κατεύθυνση.

O Κουκουρέγια… αρνήθηκε χειραψία (vid)
Προηγούμενο άρθρο O Κουκουρέγια… αρνήθηκε χειραψία (vid)
Επόμενο άρθρο Χάσι: «Απαραίτητες οι ενισχύσεις, θέλαμε παιδιά με ένταση»
Χάσι: «Απαραίτητες οι ενισχύσεις, θέλαμε παιδιά με ένταση»