Ο Χουάνκαρ… ακόμα ψάχνει: “Δίνω διόρια μέχρι τον Ιανουάριο”

Ο Χουάνκαρ αποχώρησε πέρυσι από τον ΑΡΗ αλλά ακόμα… στην ανεργία βρίσκεται, αδυνατώντας να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ισπανός μπακ μίλησε στην καταλανική “Sport” για την φάση στην οποία βρίσκεται, τις εμπειρίες του από την Ελλάδα αλλά δίχως να αναφερθεί στον ΑΡΗ.

«Αυτή τη στιγμή περιμένω να βρω ομάδα και έχω δώσει διορία στον εαυτό μου μέχρι τον Ιανουάριο. Είναι πάντα δύσκολο να πάρεις αυτή την απόφαση, όμως δυστυχώς το ποδόσφαιρο σήμερα είναι περισσότερο επιχείρηση από ποτέ. Στο τέλος, ένας παίκτης σαν εμένα, στα 35 του, φαίνεται πως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η σκέψη μου ήταν να συνεχίσω στο εξωτερικό, αλλά θέλω κάτι που να με εμπνέει. Δεν θέλω να παίζω απλώς για να παίζω. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να ανταγωνίζομαι και να διεκδικώ μεγάλους στόχους. Αυτό δεν προέκυψε αυτούς τους μήνες μετά την αποχώρησή μου από τον Άρη και συνεχίζω την προσπάθεια», κατέληξε.

Οι καλύτερες ταινίες για το 2025
Προηγούμενο άρθρο Οι καλύτερες ταινίες για το 2025
Επόμενο άρθρο Πάρκινγκ… από χρυσάφι στη Θεσσαλονίκη
Πάρκινγκ… από χρυσάφι στη Θεσσαλονίκη