Η ισοπαλία χωρίς γκολ στη Βουλγαρία άφησε τα πάντα ανοιχτά στη μάχη της ΑΕΚ με τη Λέφσκι για την πρόκριση στη League Phase του Champions League. Η καθοριστική ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/8, 22:00) στην Allwyn Arena.
Η διοίκηση της Λέφσκι θέλησε να αυξήσει ακόμη περισσότερο το κίνητρο των ποδοσφαιριστών της, υποσχόμενη ένα ιδιαίτερα υψηλό μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία, το συνολικό πριμ θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, πέρα από τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα εξασφαλίσει ο σύλλογος με την είσοδό του στη League Phase. Ένα μεγάλο κίνητρο για όλους και φυσικά για τον Κριστιάν Μακούν, τον οποίο ο ΑΡΗΣ προσπάθησε τις προηγούμενες εβδομάδες να φέρει στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, κανονικά στην αποστολή που ταξίδεψε για την Αθήνα βρίσκεται ο Μάρκο Γκρούγιτς. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη Λέφσκι στην αναμέτρηση απέναντι στη Σπαρτάκ Βάρνα και υπολογίζεται για τη μεγάλη ρεβάνς.