Η 14η Ιανουαρίου μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τον ΑΡΗ, ειδικά εάν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μία μάχη στην οποία η ομάδα πάει σχεδόν πλήρης.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως συνηθίζει άλλωστε, αλλά σε αυτήν σίγουρα βρίσκεται ο Λορέν Μορόν. Ο Ανδαλουσιανός φορ επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και αναμένεται να επανέλθει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Παναγίδης θα είναι το δεύτερο νέο πρόσωπο στη γραμμή κρούσης και μένει να φανεί ποιός εκ των Ντούντου -Γένσεν θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα, με τον Φινλανδό να έχει το προβάδισμα μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ.
*Για να δείτε το βίντεο, απενεργοποιήστε το adblock
Ερωτηματικό είναι ο παρτενέρ του Ρόουζ στα στόπερ, με τη θέση να διεκδικούν οι Άλβαρο και Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος πήρε ανάσες κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται ο Ανδαλουσιανός να διατηρήσει τον Πορτογάλο.
Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλο ο Χιμένεθ, στηρίζοντας την πετυχημένη «συνταγή» των δύο τελευταίων αγώνων με ΑΕΚ και Παναιτωλικό. Ο Αθανασιάδης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Φαντιγκά-Τεχέρο στα πλάγια μπακ, οι Μόντσου-Ράτσιτς στα χαφ και ο Πέρεθ στα δεξιά της επίθεσης.