O Ουζουνίδης… τραβάει παραπάνω τα λουριά!

Η νοοτροπία είναι ο κακός δαίμονας του ΑΡΗ τη φετινή σεζόν. Μία παθογένεια που την πρωτοαντιμετώπισε ο Άκης Μάντζιος και τους τελευταίους μήνες τη διαχειρίζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Αυτό το “τσιπάκι” για το οποίο έκανε λόγο και ο 56χρονος τεχνικός μετά τον αγώνα στο Περιστέρι, δείχνοντας φανερά ενοχλημένος από την εικόνα των παικτών του παρά τα όσα τους επεσήμανε στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.
Η εβδομάδα που αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα μοιάζει ακόμα πιο κρίσιμη. Κατ’ επέκταση λοιπόν, ο Ουζουνίδης θα αναγκαστεί να… τραβήξει λίγο παραπάνω τα λουριά ώστε να πάρει αυτό που θέλει στο ματς του επόμενου Σαββάτου (03/05). Δηλαδή την νοοτροπία και τη διάθεση που έλειψε από την ομάδα στο Περιστέρι, αφού σε επίπεδο ενδεκάδας τα πρόσωπα είναι συγκεκριμένα και δύσκολα μπορεί να αλλάξει μαζικά πρόσωπα, παρά μόνο να διορθώσει ή να διαφοροποιηθεί κάτι λόγω ανάγκης.
Ο ΑΡΗΣ έχει ουσιαστικά μπροστά του τρεις μέρες για να ετοιμαστεί τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο, για ένας ματς στο οποίο θα δοκιμαστεί και στα δύο από τη στιγμή που ΟΦΗ παίζει για τελευταία φορά εντός έδρας και δεν αποκλείεται να το δει ως πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Κυπέλλου.
Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock

Πολλά έχει να πει, ένας ο στόχος του
Προηγούμενο άρθρο Πολλά έχει να πει, ένας ο στόχος του
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον 17χρονο που κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον 17χρονο που κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου