O Σαββίδης… ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ στη Μεσήμβρια και ζήτησε τη νίκη

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάψει να προσποιούνται ότι τα ματς με τον ΑΡΗ δεν τους… καίνε. Πόσο μάλλον το αυριανό, για χάρη του οποίου… εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών» στη Μεσήμβρια. Και το απίστευτο είναι τόσα χρόνια επισκέπτεται για πρώτη φορά τις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ,  ώστε να μιλήσει δια ζώσης με τους παίκτες, παραμονές του ντέρμπι με τον ΑΡΗ.

Ούτε για τον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει παρόμοια κίνηση, ούτε με την ΑΕΚ, ούτε για κάποιο ματς που κρίνει τίτλο. Το έκανε όμως για το ντέρμπι με τον ΑΡΗ, δείχνοντας και την κρισιμότητα που έχει για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

«Αύριο είναι το ξεκίνημα, είναι ένα παιχνίδι που δε θέλει συναίσθημα, θέλει χαρακτήρα, μη νομίζετε ότι ο αντίπαλος σας είναι αδύναμος επειδή έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, ξέρετε πώς προσεγγίζει αυτό το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης, ο οποίος έκανε λόγο για ειδική προσέγγιση του ΑΡΗ, αλλά και αυτός… δεν πάει πίσω.

 

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Εξαιρετικό «διπλό» για τους κρητικούς (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Εξαιρετικό «διπλό» για τους κρητικούς (vid)
Επόμενο άρθρο Λάτσιο – Μίλαν 2-2: Οι «ροσονέρι» έμειναν πίσω με 2-0 και σε δύο λεπτά ισοφάρισαν
Λάτσιο – Μίλαν 2-2: Οι «ροσονέρι» έμειναν πίσω με 2-0 και σε δύο λεπτά ισοφάρισαν