Ο Θανάσης Κατσαρής παραιτείται από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Κατσαρής, μετά από 27 χρόνια στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του προς το διοικητικό συμβούλιο το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (23/6).

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει στην επιστολή παραίτησης, που έχει ήδη ετοιμάσει, να εξηγεί τους λόγους, ενώ παράλληλα θα αναφέρει στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου το τι συζήτησε και συμφώνησε με τον επιχειρηματία, Αριστοτέλη Μυστακίδη, για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, το οποίο και δεν είναι δεσμευτικό για τον Σύλλογο και τον επόμενο πρόεδρο του.

Τι σημαίνει ότι ο παραιτείται ο κ. Κατσαρής για την επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ; Αρχικά θα πρέπει να αναδειχθεί νέος πρόεδρος από το υπάρχον Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει διάθεση από κάποιον σύμβουλο να αναλάβει το ρόλο του προέδρου, τότε ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα οδηγηθεί σε εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Καιρός: Το διήμερο της επόμενης εβδομάδας με… 40άρια
Προηγούμενο άρθρο Καιρός: Το διήμερο της επόμενης εβδομάδας με… 40άρια
Επόμενο άρθρο Οι αποφάσεις στην έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ (vid)
Οι αποφάσεις στην έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ (vid)