«Όχι» της Σίτι στην Μπαρτσελόνα για Ρόδρι (vid)

Το… σίριαλ γύρω από τον Ρόδρι μόλις άνοιξε το πρώτο του επεισόδιο, παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός μέσος έχει ήδη δώσει το «ναι» στη Μπαρτσελόνα. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε δημόσια πως ο παίκτης θέλει να φορέσει τα χρώματα των Καταλανών, όμως η επιθυμία αυτή σκοντάφτει πάνω στον μοναδικό παράγοντα που μπορεί να μπλοκάρει τα πάντα: τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραδώσουν τόσο εύκολα τον 30χρονο χαφ. Σύμφωνα με τον Μπεν Τζέικομπς, η πρώτη πρόταση της Μπάρτσα – περίπου 45 εκατ. ευρώ – απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Σίτι φέρεται να ζητά ένα ποσό που αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας τον πήχη και αναγκάζοντας τους Καταλανούς να επιστρέψουν με νέα, πιο «βαριά» προσφορά.

Το μεταγραφικό στόρι υπόσχεται συνέχεια, ένταση και… ανατροπές. Παρ’ όλα αυτά, στη Βαρκελώνη παραμένουν αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη που έχουν ήδη πείσει αγωνιστικά και προσωπικά.

Mπάσκετ Γυναικών: Το επίσημο πρόγραμμα της WOMEN’S BASKETBALL LEAGUE 1
Προηγούμενο άρθρο Mπάσκετ Γυναικών: Το επίσημο πρόγραμμα της WOMEN’S BASKETBALL LEAGUE 1
Επόμενο άρθρο Μετρό: Από το βράδυ αρχίζουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια προς Καλαμαριά
Μετρό: Από το βράδυ αρχίζουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια προς Καλαμαριά